fbpx

Δυναμικά στον χώρο των marketplace μπαίνει το Shopflix

Στον “αέρα” βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένα νέο μεγάλο online marketplace που έρχεται να κερδίσει έδαφος και να ανταγωνιστεί στα ίσια το Public αλλά και το Skroutz. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι την επιμέλεια του όλου εγχειρήματος την έχει ο πρώην επικεφαλής του Public, Χρήστος Καλογεράκης, ενώ μετοχικά έχει εισέλθει και ο όμιλος Μαρινάκη.

 

Γιατί Shopflix;

Το όνομα έρχεται να αξιοποιήσει την τάση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις πλατφόρμες που έχουν κατάληξη – flix. Έτσι και το Shopflix αποσκοπεί να ενταχθεί στο “ρεύμα” όλων αυτών των σύγχρονων πλατφορμών που διαγράφουν μία επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο (και όχι μόνο).

Συνεργαζόμαστε με το Shopflix στην Κατασκευή eshop!

Κατασκευή eshop και παραμετροποίηση ήδη κατασκευασμένων eshop ώστε να συνεργάζονται πλήρως με το Shopflix και να μπορούν να ενταχθούν σε αυτό το ταχύτατα αναπτυσσόμενο Marketplace!

 

Συνολικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόκειται για ένα νέο marketplace που μέσα από τη σύγχρονη πλατφόρμα που διαθέτει, θα επιχειρήσει να δώσει συνολικές λύσεις στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις υπηρεσίες last mile μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Courier Center, μία εταιρεία που το πλειοψηφικό της πακέτο μετοχών εξαγοράστηκε από τον όμιλο Μαρινάκη τον περασμένο Ιούνιο.

 

Είναι κατάλληλο το timing για αυτό το marketplace;

Εκτιμάται ότι η χρονική περίοδος είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλη καθώς τα σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας ενίσχυσαν σημαντικά τις διαδικτυακές αγορές και έχει καταγραφεί εντυπωσιακή άνοδος στις διαδικτυακές πωλήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις λοιπόν, η τάση αυτή αναμένεται να παγιωθεί και μετά το τέλος της πανδημίας, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αρκετό έδαφος που δεν έχει καλυφθεί από τα υφιστάμενα marketplaces στη χώρα μας, με το Shopflix να έρχεται αρκετά “διαβασμένο” ώστε να καταφέρει να αξιοποιήσει αυτή την αγορά.

 

Πώς μπορώ να συνεργαστώ με το marketplace της Shopflix;

Στην BitMyJob έχουμε δημιουργήσει ήδη τα εργαλεία που χρειάζεται το eshop σου για μία επιτυχημένη διασύνδεση με την πλατφόρμα Shopflix. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να σε καθοδηγήσουν και να επιμεληθούν την επιτυχημένη προβολή των προϊόντων σου σε αυτό το νέο marketplace. Μην χάνεις χρόνο, είτε διαθέτεις ένα eshop είτε όχι, επικοινώνησε μαζί μας και θα φροντίσουμε να σε καθοδηγήσουμε αναλόγως για τα επόμενα βήματά σου.