fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας PAVLATOS RENT A CAR

Κατασκευή ιστοσελίδας για το PAVLATOS RENT A CAR, με τη χρήση της πλατφόρμας WordPress.

  • Είδος

    Website

  • Πλατφόρμα

    Wordpress

  • Πελάτης

    PAVLATOS RENT A CAR

Δες το LIVE
PAVLATOS RENT A CAR

PAVLATOS RENT A CAR

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η BitMyJob ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας για την επιχείρηση PAVLATOS RENT A CAR. Ένα project με λειτουργικότητα booking για μία εύκολη και γρήγορη ενοικίαση αυτοκινήτων. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με τη χρήση της πλατφόρμας WordPress.

DESIGN

Responsive

Η δυνατότητα του responsive σχεδιασμού αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο στην κατασκευή ιστοσελίδων, διασφαλίζοντας αψεγάδιαστη εμφάνιση και λειτουργία σε κάθε συσκευή. Ο responsive σχεδιασμός για την επιχείρηση PAVLATOS RENT A CAR, εξασφαλίζει ομαλή εμπειρία για το χρήστη και βελτιστοποιεί την αναζητησιμότητα στο διαδίκτυο, ενισχύοντας την προσβασιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της ιστοσελίδας.

PAVLATOS RENT A CAR

Λειτουργικότητες

Η λειτουργικότητα μίας ιστοσελίδας αποτελεί τον πυρήνα της ψηφιακής της παρουσίας, διαμορφώνει την εμπειρία του χρήστη και εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Στο πλαίσιο της λειτουργικότητας και κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας για την επιχείρηση PAVLATOS RENT A CAR, ενσωματώσαμε φόρμες επικοινωνίας και αναζήτησης αυτοκινήτου και προβάλαμε τα προϊόντα της. Η συνεχής αναβάθμιση και προσαρμογή στις τεχνολογικές εξελίξεις διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα προσφέρει όχι μόνο προσιτή, αλλά και ενιαία εμπειρία, ενισχύοντας τη συνολική της αποτελεσματικότητα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινού της.

01.

Φόρμα Αναζήτησης Αυτοκινήτου

Η φόρμα αναζήτησης αυτοκινήτου επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν συγκεκριμένα κριτήρια, όπως τις ημερομηνίες που θα χρειαστούν το αυτοκίνητο, τις περιοχές παραλαβής/παράδοσης και άλλα. Αυτό βοηθά στην προβολή μόνο των αυτοκινήτων που πληρούν τις προδιαγραφές τους, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες εύρεσης ενός κατάλληλου οχήματος.

02.

Αλλαγή Γλώσσας

Η αλλαγή γλώσσας επεκτείνει την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας και της επιτρέπει να φιλοξενήσει μια ευρύτερη γκάμα χρηστών και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από διαφορετικές χώρες. Ακόμα, μπορούν να περιηγηθούν και να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο με άνεση και κατανόηση.

03.

Blog

Δυνατότητα δημιουργίας άρθρων με θεματολογία σχετική του αντικειμένου του ιστοτόπου. Οργανωμένη εμφάνιση των άρθρων του blog, με τίτλους, φωτογραφίες και ημερομηνία. Αυτό, βοηθάει το SEO της ιστοσελίδας καθώς παρέχει περισσότερο περιεχόμενο για να το εντοπίσουν οι μηχανές αναζήτησης.

04.

Χάρτης

Ένας χάρτης της τοποθεσίας της επιχείρησης είναι ένας απαραίτητος πόρος που βοηθά τους πελάτες να βρουν, να φτάσουν και να αλληλεπιδράσουν με την επιχείρηση με άνεση και ευκολία!

05.

Φόρμα Booking Αυτοκινήτου

Σε ένα τέτοιο project, η φόρμα κράτησης αυτοκινήτου είναι ένα κρίσιμο εργαλείο καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν γρήγορα και εύκολα την κράτηση ενός αυτοκινήτου μέσω της φόρμας κράτησης, αποφεύγοντας έτσι τον χρόνο και την ταλαιπωρία που συνήθως σχετίζονται με το τηλεφωνικό ή το από κοντά ραντεβού.

06.

Φόρμα Επικοινωνίας

Οι φόρμες επικοινωνίας απλοποιούν την επικοινωνία μεταξύ των επισκεπτών και τη διαχείρηση ενός ιστοτόπου. Παρέχουν έναν εύκολο και οργανωμένο τρόπο επικοινωνίας των χρηστών με την επιχείρηση, είτε για ερωτήσεις, αναζητήσεις πληροφοριών ή αιτήματα κρατήσεων.

Branding

Η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή μίας ιστοσελίδας αποτελεί ένα βασικό στοιχείο του brand. Η σωστή επιλογή χρωμάτων δεν αφορά μόνο την αισθητική, αλλά επηρεάζει και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο χρήστης το περιεχόμενο. Οι χρήστες συνδέουν συγκεκριμένα χρώματα με την επωνυμία της ιστοσελίδας και είναι πιο πιθανό να τα θυμούνται και να επιστρέφουν.

PAVLATOS RENT A CAR

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ

Θες το επόμενο έργο να είναι το δικό σου;

Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση για το επόμενο project σου.

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ

Θες το επόμενο έργο να είναι το δικό σου;

Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση για το επόμενο project σου.