fbpx

Κατασκευή Eshop Magento για το Stollas

Το stollas.com μας εμπιστεύτηκε την κατασκευή του eshop του, στην πλατφόρμα Magento.

  • Είδος

    Eshop

  • Πλατφόρμα

    Magento

  • Πελάτης

    Stollas Music

Δες το LIVE
Stollas.com

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ & ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Stollas Music

Ένα εντυπωσιακό eshop με custom εμφάνιση και λειτουργίες, που αντικατοπτρίζουν την καλλιτεχνική φύση των προϊόντων του. Αποτέλεσμα μιας προσεκτικής και προσαρμοσμένης προσέγγισης, προσφέροντας μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία στον χρήστη.

Κατασκευασμένο στην πλατφόρμα Magento.

DESIGN

Responsive

Ο responsive σχεδιασμός του, εξασφαλίζει μία απρόσκοπτη εμπερία για τον χρήστη, όσον αφορά τα διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Επιτρέπει στο περιεχόμενο να προσαρμόζεται αυτόματα για να ταιριάξει σε κάθε οθόνη, είτε πρόκειται για οθόνη Η/Υ, λάπτοπ ή smartphone.

Κατασκευή Eshop Magento για το Stollas

Λειτουργικότητες

Η λειτουργικότητα του eshop είναι ένα κρίσιμο στοιχείο που επηρεάζει την ικανοποίηση των χρηστών, την επιχειρηματική επιτυχία και τη διαδικτυακή φήμη. Μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε το περιβάλλον του, δίνοντας λύσεις και απεριόριστες δυνατότητες στο χρήστη.

01.

Δίγλωσσο

Επιλέξτε την προτιμώμενη γλώσσα από το μενού και απολαύστε πλοήγηση, περιγραφές προϊόντων, πληρωμές και υποστήριξη πελατών στη γλώσσα που σας εξυπηρετεί. Η εναλλαγή γλώσσας γίνεται εύκολα μέσω ενός εμφανή επιλογέα στην κορυφή της σελίδας.

02.

Speed Optimization

Στο project αυτό έχουμε εφαρμόσει τεχνικές βελτιστοποίησης της ταχύτητας, εξασφαλίζοντας ταχύτατη φόρτωση σελίδων και άμεση απόκριση! Οι σελίδες φορτώνονται σε χρόνο ρεκόρ, προσφέροντας σας άμεση πρόσβαση σε ό,τι αναζητάτε.

03.

Custom Εμφάνιση

Μια ελκυστική και εύχρηστη εμφάνιση ενισχύει την εμπειρία των πελατών σας. Με μία custom εμφάνιση που αντικατοπτρίζει απόλυτα την αισθητική και το brand, κάνετε το magento eshop σας να ξεχωρίζει, να προσελκύει πελάτες και να ενισχύει την επιτυχία σας!

04.

Dynamic Product Blocks for Category & Products

Το Magento eshop αξιοποιεί δυναμικά product blocks για την καλύτερη προβολή κατηγοριών και προϊόντων. Αυτή η λειτουργικότητα εξασφαλίζει μια πιο εξατομικευμένη και αποδοτική πλοήγηση, αυξάνοντας την αλληλεπίδραση και τις πωλήσεις.

05.

Customer Reviews

Οι κριτικές πελατών αποτελούν βασικό στοιχείο για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης των πελατών. Η λειτουργικότητα αυτή, σας επιτρέπει να προβάλλετε τις αξιολογήσεις της επιχείρησης κατευθείαν στην αρχική σας σελίδα!

06.

Custom Προβολή Κατηγοριών

Μια ελκυστική και εύχρηστη παρουσίαση κατηγοριών διευκολύνει την πλοήγηση και την αναζήτηση προϊόντων. Η custom προβολή κατηγοριών όχι μόνο ενισχύει την αισθητική της ιστοσελίδας, αλλά και βελτιώνει τη χρηστικότητα και την απόδοση, δημιουργώντας μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία αγορών.

Branding

Η χρωματική παλέτα αποτελεί ένα βασικό στοιχείο του brand. Η συνεπής χρήση των χρωμάτων σε ολόκληρο το eshop, συμβάλλει στη δημιουργία μιας αναγνωρίσιμης και αξιομνημόνευτης ταυτότητας. Όταν οι χρήστες συνδέουν συγκεκριμένα χρώματα με την επωνυμία σας, είναι πιο πιθανό να το θυμούνται και να επιστρέφουν.

Κατασκευή Eshop Magento για το Stollas

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ

Θες το επόμενο έργο να είναι το δικό σου;

Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση για το επόμενο project σου.

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ

Θες το επόμενο έργο να είναι το δικό σου;

Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση για το επόμενο project σου.