fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Κατασκευή ιστοσελίδας για το ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, με τη χρήση της πλατφόρμας WordPress.

  • Είδος

    Website

  • Πλατφόρμα

    Wordpress

  • Πελάτης

    ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Δες το LIVE
ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΩΝ

ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Η BitMyJob ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας για την επιχείρηση ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ. Ένα παρουσιαστικό project που με βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού, παρουσιάζει τα προϊόντα της επιχείρησης και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με τη χρήση της πλατφόρμας WordPress.

DESIGN

Responsive

Η δυνατότητα του responsive σχεδιασμού αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο στην κατασκευή ιστοσελίδων, διασφαλίζοντας αψεγάδιαστη εμφάνιση και λειτουργία σε κάθε συσκευή. Ο responsive σχεδιασμός για την επιχείρηση ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, εξασφαλίζει ομαλή εμπειρία χρήστη και βελτιστοποιεί την αναζητησιμότητα στο διαδίκτυο, ενισχύοντας την προσβασιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της ιστοσελίδας.

ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Λειτουργικότητες

Η λειτουργικότητα μίας ιστοσελίδας αποτελεί τον πυρήνα της ψηφιακής της παρουσίας, διαμορφώνει την εμπειρία του χρήστη και εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Στο πλαίσιο της λειτουργικότητας και κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας για την επιχείρηση ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, ενσωματώσαμε φόρμες επικοινωνίας, υπηρεσίες και προβάλαμε τα προϊόντα της. Η συνεχής αναβάθμιση και προσαρμογή στις τεχνολογικές εξελίξεις διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα προσφέρει όχι μόνο προσιτή, αλλά και ενιαία εμπειρία, ενισχύοντας τη συνολική της αποτελεσματικότητα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινού της.

01.

Φόρμα Ενδιαφέροντος Προϊόντος

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί, να εκφράσει ενδιαφέρον και να λάβει άμεση απάντηση με εξατομικευμένες πληροφορίες και προσφορές που μπορεί να υπάρχουν, για το συγκεκριμένο προϊόν.

02.

Mega Menu

Κατηγοριοποίηση όλων των προϊόντων με τρόπο που να μπορεί ο χρήστης να βρει εύκολα το προϊόν που επιθυμεί, σε mega menu. Με αυτή τη λειτουργικότητα, μπορούν να προβληθούν πολλές κατηγορίες, με εμφανισιακά ωραίο τρόπο.

03.

Blog

Δυνατότητα δημιουργίας άρθρων με θεματολογία σχετική του αντικειμένου του ιστοτόπου. Οργανωμένη εμφάνιση των άρθρων του blog, με τίτλους, φωτογραφίες και ημερομηνία.

04.

Χάρτης

Η προσθήκη της τοποθεσίας σας στο χάρτη της Google, βοηθάει τους χρήστες να σας βρουν εύκολα.

05.

Shop

Προβολή όλων των προϊόντων σε σελίδα καταστήματος, με φίλτρα για επιλεγμένη προβολή, χωρίς να υπάρχει υποχρεωτικά η δυνατότητα αγοράς.

06.

Φόρμα Επικοινωνίας

Οι φόρμες επικοινωνίας απλοποιούν την επικοινωνία μεταξύ των επισκεπτών και τη διαχείρηση ενός ιστοτόπου. Συμβάλλουν στη δημιουργία δυνητικών πελατών και στην υποστήριξη πελατών παρέχοντας έναν εύκολο και οργανωμένο τρόπο επικοινωνίας.

Branding

Η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή μίας ιστοσελίδας αποτελεί ένα βασικό στοιχείο του brand. Η σωστή επιλογή χρωμάτων δεν αφορά μόνο την αισθητική, αλλά επηρεάζει και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο χρήστης το περιεχόμενο. Οι χρήστες συνδέουν συγκεκριμένα χρώματα με την επωνυμία της ιστοσελίδας και είναι πιο πιθανό να τα θυμούνται και να επιστρέφουν.

ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ χρώματα project

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ

Θες το επόμενο έργο να είναι το δικό σου;

Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση για το επόμενο project σου.

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ

Θες το επόμενο έργο να είναι το δικό σου;

Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση για το επόμενο project σου.