fbpx

Κατασκευή Eshop Magento για τη Solgar

Λίγα λόγια για το brand

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για μία από τις πιο κορυφαίες εταιρείες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως. Με έδρα τη Νέα Υόρκη και με ιστορία που ξεκινάει κάπου στο 1947, η Solgar έχει κατορθώσει να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά και να θεωρείται το Νο1 brand στα συμπληρώματα διατροφής. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την ISOPLUS, μία εταιρεία με παρουσία περισσότερων των 34 χρόνων στην ελληνική αγορά, που συνεχίζει να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου, πάντα σε ισορροπία με τη φύση!

 • Είδος

  Eshop

 • Πλατφόρμα

  Magento 2

 • Πελάτης

  ISOPLUS A.E.

Δες το LIVE

Οι επιθυμητοί στόχοι της Solgar

Οι επιθυμητοί στόχοι της Solgar

Οι υψηλές απαιτήσεις της Solgar σε συνδυασμό με τα αυστηρά guidelines, έδωσαν την κατευθυντήρια γραμμή στην ομάδα ανάπτυξης του έργου. Η πρώτη πρόκληση αφορούσε αυστηρά το αισθητικό αποτέλεσμα που δεν θα έπρεπε να παρεκκλίνει ούτε στο παραμικρό από τα guidelines της μητρικής εταιρείας. Η λειτουργικότητα ήταν εξίσου σημαντική παράμετρος καθώς θα έπρεπε η εικόνα του brand να αποτυπώνεται με τον ίδιο και ομοιόμορφο τρόπο μεταξύ των χωρών. Η δεύτερη πρόκληση αφορούσε την απόδοση (performance) της σελίδας αφού η ταχύτητα φόρτωσης έπρεπε να είναι εξαιρετικά γρήγορη, προσφέροντας μία όμορφη εμπειρία περιήγησης στον χρήστη. Τέλος, η εμφάνιση θα έπρεπε να είναι αυστηρώς ίδια και για τις χώρες της Βουλγαρίας και Ρουμανίας, προσφέροντας ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας.

Πρόταση

Η ολοκληρωμένη πρότασή μας που προσφέρει άμεσες λύσεις.

Η επιλογή του Magento 2 ήταν μονόδρομος για την ανάπτυξη ενός αξιόλογου προϊοντικού διαδικτυακού τόπου, με δυνατότητα multistoring, πολλαπλών ρόλων χρηστών ανά website και υψηλές επιδόσεις στο performance. Επιλέχθηκε η ανάπτυξη ενός custom theme για το Magento 2 το οποίο θα είναι σύμφωνο 100% με τα guidelines της μητρικής εταιρείας τόσο σε desktop όσο και σε mobile περιβάλλον. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας ανέλαβε να εξασφαλίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα συμβαδίζει απόλυτα με τις κατευθύνσεις του brand και με τις καλές πρακτικές του Magento. Σχετικά με την απόδοση (performance) ακολουθήθηκαν οι δοκιμασμένες λύσεις που συνδυάζουν Nginx/Varnish/Redis σε ένα περιβάλλον hosting με συνθήκες προσαρμοσμένες απόλυτα στο Magento. Τέλος, ο άριστος τρόπος που το Magento διαχειρίζεται το multistoring έδωσε συγκριτικά πλεονεκτήματα στην ανάπτυξη των επιμέρους διαδικτυακών τόπων για Βουλγαρία και Ρουμανία.

Multistoring

Αναπτύξαμε ένα περιβάλλον πολλαπλών καταστημάτων (multistoring) για αποτελεσματική και κεντροποιημένη διαχείριση μέσα από την πλατφόρμα του Magento. Ορίσαμε πολλαπλούς ρόλους χρηστών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης σε κάθε επιμέρους κατάστημα (GR / BG / RO). Με αυτό τον τρόπο προσφέραμε ένα ενιαίο περιβάλλον με κύριο στόχο την αποτελεσματική διαχείριση του προϊοντικού καταλόγου και την περαιτέρω επεκτασιμότητα (scalability) του έργου.

Custom Theme

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός theme προσαρμοσμένου στην εταιρική ταυτότητα του brand, ήταν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του project αλλά και για τις υψηλές επιδόσεις του (performance).

Αναπτύξαμε ένα theme με σεβασμό στην κατεύθυνση του brand και αφοσίωση στις σωστές πρακτικές του Magento ώστε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών. Προσφέραμε όλα εκείνα τα εργαλεία που απαιτούνται σε ένα σύγχρονο και σωστά δομημένο theme ώστε να υποστηρίξει και με το παραπάνω τις ανάγκες του brand. Στην mobile έκδοση του project, η ομάδα ανάπτυξης εστίασε στην υλοποίηση ενός λειτουργικού theme προσαρμοστικής σχεδίασης για όλες τις διαθέσιμες κινητές συσκευές.

 • Ακολουθήσαμε όλους τους κανόνες και τις πρακτικές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ενισχύει το brand της εταιρείας.
 • Αναπτύξαμε ένα λειτουργικό multistoring περιβάλλον με έμφαση στην πολυγλωσσικότητα και στην ευκολία ενημέρωσης του περιεχομένου.
 • Προσφέραμε ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης για όλους τους διαδικτυακούς τόπους της Solgar σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία.
 • Προβλέψαμε την επεκτασιμότητα του brand προσφέροντας μία λύση χωρίς περιορισμούς σε οποιαδήποτε μελλοντική πολιτική της εταιρείας.
 • Φροντίσαμε για εξαιρετικές επιδόσεις (performance) τόσο σε desktop όσο και σε mobile συσκευές.
Aύξηση επισκεψιμότητας
0%
0 +
γρηγορότερη
απόκριση
0 +
αύξηση
παραγωγικότητας

Μετά το project...τι;

Συνεχής υποστήριξη

Διαρκής εκπαίδευση

Συμβουλευτική

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ

Θες το επόμενο έργο να είναι το δικό σου;

Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση για το επόμενο project σου.