fbpx

Συμμετέχουμε στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing

Η μεγαλύτερη έκθεση για το eCommerce και το Digital Marketing θα διοργανωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σε ιδιοκτήτες και στελέχη eshop αλλά και σε κάθε επιχείρηση με παρουσία στο διαδίκτυο.

Μετά την άκρως πετυχημένη διοργάνωση και παρουσία της BitMyJob στην αντίστοιχη έκθεση ECDM 2019, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε και από αυτή τη διοργάνωση.

Μέγας Χορηγός η BitMyJob

Η BitMyJob υποστηρίζει τη διοργάνωση και ως μεγάλος χορηγός, με διακεκριμένη παρουσία και στις παράλληλες δράσεις και ιδιαίτερα στην ετήσια συνάντηση για το Meet Magento. Στο Meet Magento μεταξύ των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν, ο δικός μας CTO Σωτήρης Ασημακόπουλος θα παραχωρήσει μία ξεχωριστή ομιλία για το performance στο Magento 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην αντίστοιχη διοργάνωση που είχε γίνει το 2019 στον ίδιο χώρο, η BitMyJob συμμετείχε και τότε ως Μεγάλος Χορηγός του Meet Magento.

Συμμετοχή στην έκθεση eCommerce

Η είσοδος στην έκθεση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να μας βρείτε στο Hall C και στο Stand C18b.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση: https://www.ecdmexpo.com/

Σας περιμένουμε!