fbpx

Η Google κλείνει όλους τους ιστοτόπους που έχουν δημιουργηθεί μέσω των επαγγελματικών προφίλ Google MyBusiness

Με ανακοίνωσή της η Google ενημέρωσε τους χρήστες ότι το Μάρτιο του 2024 όλοι οι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί μέσω των MyBusiness προφίλ, θα απενεργοποιηθούν.

Οι ιστότοποι που δημιουργούνται με τα προφίλ Google MyBusiness είναι βασικοί ιστότοποι που τροφοδοτούνται από τις πληροφορίες του προφίλ της επιχείρησής σας.

Οι επιχειρήσεις λοιπόν που επιθυμούν να διατηρήσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία θα πρέπει να ανακατασκευάσουν τους ιστότοπούς τους χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική πλατφόρμα.

Domain τα οποία θα τελειώνουν σε business.site θα αφαιρεθούν από το πεδίο «Ιστότοπος» στο Επαγγελματικό σας Προφίλ τον Μάρτιο.

BitMyJob - Google MyBusiness

Σας συνιστούμε να ενημερώσετε το επιχειρηματικό σας προφίλ στη Google και να παραπέμψετε τους χρήστες σε έναν νέο ιστότοπο. Εκτός από αυτό, το επιχειρηματικό σας προφίλ δεν θα επηρεαστεί. Όταν οι πελάτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας που έχει δημιουργηθεί με το Επαγγελματικό προφίλ Google, θα ανακατευθύνονται στο Επαγγελματικό σας προφίλ αντί αυτού.

Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί με ένα επαγγελματικό προφίλ Google, οι αλλαγές που συζητούνται σε αυτό το άρθρο δεν θα σας επηρεάσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας θα ανακατευθύνονται στο επαγγελματικό σας προφίλ. Η ανακατεύθυνση αυτή θα λειτουργεί μέχρι τις 10 Ιουνίου 2024. Πέραν αυτής της ημερομηνίας, οι επισκέπτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι με το σφάλμα “η σελίδα δεν βρέθηκε”.

Διαχειριστείτε τα domain σας

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο domain για να δημιουργήσετε κίνηση προς στον ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί με το επαγγελματικό σας προφίλ στη Google, οι πελάτες που επισκέπτονται αυτό το domain θα ανακατευθύνονται επίσης στο επαγγελματικό σας προφίλ (Google MyBusiness). Και αυτή η ανακατεύθυνση θα λειτουργήσει μόνο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2024. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία φιλοξενίας ή να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να ανακατευθύνετε το domain σας σε διαφορετικό ιστότοπο πριν από τις 10 Ιουνίου 2024.

Διαχειριστείτε τις διαφημίσεις που συνδέονται με την ιστοσελίδα σας

Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί με ένα προφίλ επιχείρησης Google για την καμπάνια διαφημίσεων, ενημερώστε τις διαφημίσεις σας ώστε να συνδέονται με έναν διαφορετικό ιστότοπο πριν από την 1η Μαρτίου 2024 για να τις διατηρήσετε σε λειτουργία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να διακόψετε τις καμπάνιες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας!